avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Unde putem face o petitie impotriva unui moderator ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Unde putem face o petitie impotriva unui moderator respectiv LATKA...

Unde putem face o petitie unde sa semneze utilizatorii impotriva unui moderator respectiv LATKA care ne sterge raspunsurile si modereaza dupa cum ii convine.
Ne-am satura de raspunsurile si conceptiile dansului.
Daca nu il schimba , ne alaturam si noi celor care deja au zisa ca nu mai intra cat timp este dansul aici moderator.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iunie 2023
Nivea, utilizator
4 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aici e cel mai bine.
Semnez subscriu si sunt printre cei care am anuntat deja pe doamna administrator Manuela Rasina ca nu mai scrie nimic pana nu se schimba situatia.
Nu pierd timpul sa raspund ca apoi sa imi sterga moderatorul comentariul.
Desi ne numeste VATAFI in realitate dansul este VATAF.
4 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Singura solutie este inlocuirea domnului Latka de administratorii.
Poate citeste cineva discutiile.
De ex aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Asa a ramas avocatnet fara utilizatori si asa ne dispare interesul.
De aia sunt moderatori vechi care nu mai scriu.
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Culmea e ca la asociatii de proprietari dansul sterge tot ce nu ii convine si de fiecare data suntem noi offtopic.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara,

Îmi pare rău că s-a ajuns în această situație și vă înțeleg supărările. Fiecare mesaj postat înseamnă ceva pentru cel care îl scrie și timp consumat, iar ștergerea lui nu poate fi acceptată cu seninătate.
Poate că uneori Latka a acționat fără să analizeze prea atent ce s-a scris, însă majoritatea mesajelor eliminate de el au fost offtopic - mă refer la toate mesajele pe care le-a șters, nu doar la ale dvs., cei care ați scris aici. Nu le pot sorta în funcție de user.

Probabil știți, însă o zic și eu: Latka nu este moderator de multă vreme și moderarea nu este o treabă ușoară. Iar uneori colegii de forum sunt mai incisivi cu moderatorii în general și cu cei ”proaspeți” în special - mai ales atunci când (pare că) greșesc. Lucru care i s-a întâmplat și lui Latka. A luat și el ”castane” de la colegii care postează acolo, și nu puține :)

Eu cred că în timp va dobândi răbdarea necesară pentru a face față provocărilor de pe acea secțiune atât de dificilă. Pentru asta, însă, e nevoie și de ceva mai multă înțelegere și din partea colegilor care activează acolo. Cu măsuri radicale luate fără nicio încercare de aplanare a conflictelor nu se rezolvă nimic.

Am început o discuție cu latka, iar dumneavoastră vă propun să activați în continuare și să ne ”vedem” aici peste o săptămână. Sper ca lucrurile să se îndrepte pentru toată lumea: dvs. să nu mai aveți motive de nemulțumire, iar Latka să nu mai simtă ostilitate :)

Mulțumesc.
Domna dar faceti macar o schimbare in care sa scrie sub mesaj ca moderatorul x doreste sa il modereze si apoi altcineva (supervizer ) sau alt moderator sa decida daca este asa sa nu.
Sau macar sa nu mai modereze dansul la asociatii de proprietari.

Alte discuții în legătură

Stergerea unui topic care ar putea interesa si alte persoane din aceasta sectiune "asociatii de proprietari/locatari" ContSters62736 ContSters62736 aseara am deschis un topic referitor la posibilitatea ca un presedinte de AP sa-si ia concediu de odihna daca este angajat cu contract de mandat si, nu stiu ... (vezi toată discuția)
Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)
Stergerea mesajelor scrise in forum constituie o practica democratica? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Va supun in atentie o problema legata in mod direct de dreptul la libertatea cuvantului,la dreptul democratic de a vorbi in mod liber si cel care se considera ... (vezi toată discuția)