avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o problema și nu știu cum sa procedez. Sunt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o problema și nu știu cum sa procedez. Sunt plecata în ...

Am o problema și nu știu cum sa procedez. Sunt plecata în Italia de aproximativ o luna și am lăsat în grija cuiva cunoscut cheile apartamentului. Problema sta în felul următor, ca de ieri am aflat ca acea persoana a băgat pe cineva sa stea în chirie contra cost bineînțeles. Ce este de făcut în acest caz, sa sun astăzi la politia din acel județ,sa le explic situația. ? Aștept un eventual răspuns. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:15, 1 Iulie 2023
Buna ziua,
Intai discutati cu persoana care a inchiriat ceva ce nu-i apartinea si pentru care nu avea procura.
Daca nu va intelegeti atunci angajati un avocat care sa mearga in instanta si sa evacueze chiriasii!
Politia nu are treaba cu asemenea chestiuni, doar instanta evacueaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum evacuez chiriasi rau platnic stefanescu78 stefanescu78 Am inchiriat pe o perioada de 6 luni la un cetatean fara casa , ma mintit ca vrea sa puna birouri si ca are firma de camioane , nu am luat garantie pentru ca ... (vezi toată discuția)
Revocare procura, evacuare chiriași Tnse Tnse Sunt proprietar si sotul cu procura ă băgat pe cineva in chirie..suntem in divort i am renovat procura..dar nu pot intra la mine in apartament... am chir ias ... (vezi toată discuția)
Inchirierea unui apartament alinamg alinamg Va supun atentiei urmatoarea problema: o cunostinta a inchiriat anul trecut un apartament unor persoane, insa [b]fara sa existe un contract de inchiriere intre ... (vezi toată discuția)