avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua!După ce procesul s-a terminat cu decizie ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua!După ce procesul s-a terminat cu decizie definitivă ...

Bună ziua!După ce procesul s-a terminat cu decizie definitivă de condamnare penală cu închisoare dar cu suspendare cu supraveghere 3 ani și munca în folosul comunității ,ce face condamnatul?Așteaptă înștiințare de la poliție?Se duce de capul lui la secție,la probațiune?Plus ca trebuie sa plătească cheltuieli juridice.Va mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De principiu o sa fiti contactat de serviciul de probatiune, dar puteti merge si dvs sa va interesati acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis! pricobs_tm pricobs_tm Buna ziua. Am si eu o intrebare: Am facut prostia de a conduce fara permis si am fost prins iar ca si pedeapsa am primit 30 de zile in folosul comunitatii si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! tatal meu a fost condamnat la inchisoare cu suspendare ... adrian.postolache adrian.postolache buna ziua! Tatal meu a fost condamnat la inchisoare cu suspendare timp de 6 luni, cu plata cheltuielilor avansate de stat in valoare de 900 de lei si munca in ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis ciupicss ciupicss Buna ziua , Conform sentintei de mai jos , cum ramane cu permisul meu ? cine ma anunta cand pot reface scoala de soferi ?sau daca trebuie sa merg sa il ... (vezi toată discuția)