avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună seara, daca un teren este intravilan și în ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună seara, daca un teren este intravilan și în categoria ...

Bună seara, daca un teren este intravilan și în categoria de folosință "arabil" ce acte și demersuri ar fi necesare pentru a putea construi o casa pe el? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:52, 4 Iulie 2023
consultati primaria daca exista PUZ aprobat pentru zona dvs. daca nu, va trebui sa-l faceti dvs.
apoi il scoateti din circuitul agricol (biroul agricol al primariei), obtineti certificat de urbanism si faceti proiect pentru autorizatie de constructie. ca si documente va trebuiesc actul de proprietate, extrasul CF, certificat fiscal.
pentru PUZ si proiect imobil, veti contacta un arhitect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Puz - scoatere teren din circuitul agricol Vatlavik Vatlavik Dupa ce am depus anul trecut in martie PUZ-ul la primarie, terenul pentru care sa realizat puz-ul este inca in categoria intravilan agricol si nu intravilan ... (vezi toată discuția)
Scoatere din circuitul agricol mihai09 mihai09 buna ziua am obtinu anul trecut in luna octombrie autorizatie de construire fara sa fiu nevoit sa scot terenul din circuitul agricol la banca imi cere sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un certificat de urbanism pentru construire casa ... mugurel84 mugurel84 Buna ziua. Am un certificat de urbanism pentru construire casa pe un teren impartit in CC, Arabil, Fanete. Teoretic Casa nu se poate construi decat pe ... (vezi toată discuția)