avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se mai știe ceva de masurile de aplicare în cazul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se mai știe ceva de masurile de aplicare în cazul părinților ...

Se mai știe ceva de masurile de aplicare în cazul părinților cu gemeni, se pare ca se votează legi, dar fără aplicare
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:12, 4 Iulie 2023
Despre ce masuri vorbiti ?
Despre masurile de aplicare, în ceea ce privește modificarea indemnizației în cazul părinților cu gemeni, legea 154/2022

Cornel Vasile a scris:

Despre ce masuri vorbiti ?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
LEGE nr. 154 din 24 mai 2022 pentru modificarea și completarea Legii nr. 374/2013 privind utilizarea sistemelor destinate blocării și întreruperii radiocomunicațiilor în perimetrele unităților din subordinea Administrației Naționale a Penitenciarelor ????? ...nu are legatura cu ce intrebati dvs.

Conform alin. (1) al art. III din ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 164 din 29 noiembrie 2022, publicată în MONITORUL OFICIAL nr. 1173 din 7 decembrie 2022, prevederile art. I se aplică începând cu data intrării în vigoare a hotărârii Guvernului prevăzute la art. II. Articolul II prevede că, în termen de 60 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență, Guvernul va actualiza în mod corespunzător, prin hotărâre, Normele metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul și indemnizația lunară pentru creșterea copiilor, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 52/2011, cu modificările și completările ulterioare.

Pana in prezent, nu s-a adoptat HG.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, venit net in perioada; indemnizație de creștere ... ..sorin, ..sorin, Bună ziua, venit net in perioada; indemnizație de creștere copil, pe alt contract, as dori un răspuns, cum in Decembrie 2022 sa aprobat o lege prin care se ... (vezi toată discuția)
Lege neimplementata, bună ziua, știți cumva dacă mai este valabil articolul sau ... Claudia K Claudia K Bună ziua, știți cumva dacă mai este valabil articolul sau va implementa anul acesta, majorarea indemnizației cu 50% în cazul sarcinilor suprapuse? Eu ... (vezi toată discuția)