avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale La cat timp dupa ce firma mi-a fost radiata, pot sa ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

La cat timp dupa ce firma mi-a fost radiata, pot sa imi deschid alta?

La cat timp dupa ce firma mi-a fost radiata, pot sa imi deschid o alta firma? Si daca am vreo obligatie in plus pentru esecul cu firma anterioara.
Ultima modificare: Marți, 4 Iulie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:17, 5 Iulie 2023
Trebuie sa vedeți dacă faptele care au dus la radierea firmei anterioare nu au fost de asa natura încât sa fie trecute in cazierul fiscal.
Ștergerea faptelor din cazierul fiscal se face la diferite termene, în funcție de gravitate.
Din cate stiu, ani de inactivitate si declaratii nedepuse. Nu cred sa fi existat datorii, nu prea avea cum.
Cum as putea afla, totusi?
Depuneți la cei de la finanțe o cerere pentru a va da cazierul fiscal (explicați situatia) și vedeți cum stati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare cazier fiscal florin1108 florin1108 Buna ziua. In 2008 am infiintat o firma care nu a avut niciun fel de activitate. Din cauza faptului ca nu am depus declaratiile periodice,in 2009 firma a fost ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am rugamintea sa ma ajutati. am fost administrator ... Ana.stefanescu78@gmail.com Ana.stefanescu78@gmail.com Buna seara. Am rugamintea sa ma ajutati. Am fost administrator intr-un SRL care din 2012 nu a mai depus declaratii si care nu a mai avut activitate. In 2015 ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal aligadot aligadot Am avut o firma(srl) pe care am deschis-o(acum 2 ani) si nu am depus nici un bilant, activitate nu prea am avut, ea a fost totusi deschisa cu incepere de ... (vezi toată discuția)