avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua sunt student care primește pensie de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua sunt student care primește pensie de urmaș și aș ...

Bună ziua sunt student care primește pensie de urmaș și aș dori să știu dacă voi fi in prelungire de studii dacă mai pot beneficia de pensie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:46, 5 Iulie 2023
Copiii beneficiaza de pensie de urmas dacă îşi continuă studiile într-o formă de învăţământ organizată potrivit legii, până la terminarea acestora, fără a depăşi vârsta de 26 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas Catalin1991 Catalin1991 As vrea sa stiu daca pensia de urmas se acorda si in situatia continuarii studiilor universitare la o facultate la forma de invatamant ID. Conform mentiunilor ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas Romario1994 Romario1994 Buna ziua. Am o intrebare in legatura cu o pensie de urmas. Beneficiez de o pensie de urmas, sunt student la facultate la zi. dar o sa ma transfer la fara ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas nealocata pentru student masterand zi gugurita01 gugurita01 Buna ziua! Fiica mea,in varsta de 24 de ani este licentiata in drept si inscrisa la master in drept penal.Este si angajata cu norma intreaga,cu salariul minim ... (vezi toată discuția)