avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anexa 24
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anexa 24

Dorin să facem succesiunea pe un teren extravilan, pe titlul de proprietate sunt 4 moștenitori la care se împart 4 hectare. Unul din ei este bunicul și am cerut Anexa24 de la primărie pentru a dezbate moștenirea. Primăria nu dorește să ne elibereze anexa pe motiv că ceilalți moștenitoritori de pe titlu au datorii. Cumva primăria ne obligă pe noi să plătim pentru ei. De la notariat ne-a spus că pe Anexa24 nu ar trebui sa aibă legătură cu ceilalți care se aflau pe titlu. Cum putem rezolva situația? Mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iulie 2023
AlexTP, utilizator

Alte discuții în legătură

Succesiune cu probleme daewoo1 daewoo1 buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: bunicii din partea tatalui au decedat amandoi, au avut 5 copii din care mai traieste doar 1, ceilalti 4 fiind decedati, ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate denisa-m denisa-m Am primit o copie a titlului de proprietate pentru trei parcele de teren arabil si care impreuna insumeaza 28.300 mp ( in judetul Olt, ), din partea ... (vezi toată discuția)
Buna seara. mă confrunt cu următoarea situație și vreau să ... Ionut mihnea Ionut mihnea Buna seara. Mă confrunt cu următoarea situație și vreau să întreb dacă mă poate ajuta cineva. Am 2 întrebări: 1. Trebuie sa fac succesiunea după ... (vezi toată discuția)