avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plata contributii la o intreprindere individuala.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plata contributii la o intreprindere individuala.

Buna ziua am o intreprindere individuala..Din 2019 nu înregistrează venituri și e inactiva fiscal..Am primit de la ANAF un act prin care sunt obligat să plătesc cas si cass din 2019 până acum în 2023. Se poate așa ceva ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Iulie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Deju , utilizator 22:50, 8 Iulie 2023
Aveti angajati ?
Nu - .inactiva- fiscal.nu lucrează.nu încasează.
Singurul angajat prin lege e șeful firmei.
Cornel Vasile a scris:

Aveti angajati ?

Nu are personal.nu încasează.nu cheltuie.nu se lucrează.doar șeful firmei prin lege era angajatul firmei .dar daca nu se încasează venituri,nu are salar.
Cornel Vasile a scris:

Aveti angajati ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorez cass ? gabidobre28@yahoo.com gabidobre28@yahoo.com Nu pot închide un PFA , întrucât la ANAF apar cu sume de plată la CASS în perioada 2015-31. 12.2017. , cu toate că a fost dată O.G. pt. anularea lor, ... (vezi toată discuția)
Plata cass la ii cristiclaudiu cristiclaudiu Buna ziua. Pana in luna ianuarie 2013, am avut deschisa o intreprindere individuala. In afara de aceasta am mai desfasurat activitatea de agent de asigurari, ... (vezi toată discuția)
Cim suspendat in vederea detasarii in strainatate vs. obligatie plata cass voluntar trandafir2 trandafir2 Buna ziua, In situatia unei persoane detasata in strainatate si cu contractul de munca suspendat la Angajatorul roman, exista obligatia platii cass prin ... (vezi toată discuția)