avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... După căsătorie am locuit ( având domiciliul acolo ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

După căsătorie am locuit ( având domiciliul acolo ...

Buna ziua ,
După căsătorie am locuit ( având domiciliul acolo ) cu soția și părinții săi in locuința lor comună unde am și investit în construcții și renovări .

Am hotărât să divorțăm , de scurt timp am plecat amiabil urmând să finalizăm procedura de divorț .

Am nevoie sa îmi iau de acolo câteva lucruri personale și multe documente personale .
Daca voi merge și nu îmi va permite accesul , pot apela la poliție sau care este procedura ?

Menționez că nu ne-am certat până acum , nu intenționez să fac scandal însă am nevoie de acces la acele cutii cu documente sa îmi iau ce este al meu , daca voi merge pe ideea sa îmi dea fosta sotie ce este al meu , risc sa nu le primesc pe toate .

Mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Deschid proces de partaj???eu nu cred ca este cazul,dar totusi cum procedez? magdutza2010 magdutza2010 In timpul casatoriei am locuit in apartamentului sotului,unde au fost facute renovari si am cumparat electrocasnice.Pe mine nu ma intereseaza si nu am ... (vezi toată discuția)
Sunt in dilema... P.F.A. HERMAN DAN P.F.A. HERMAN DAN Doresc sa explic pe scurt situatia.... Sunt casatorit din 2003, iar din 2004 avem un copil. De atunci sotia a vrut sa ne mutam la bunica ei, ca ne lasa ... (vezi toată discuția)
Acces in imobil alex201888 alex201888 Am depus divortul si inca nu s-a stabilit primul termen. Din cauza situatiilor foarte tensionate am plecat din casa, bun propriu al meu dinainte de casatorie, ... (vezi toată discuția)