Doresc sa explic pe scurt situatia....
Sunt casatorit din 2003, iar din 2004 avem un copil. De atunci sotia a vrut sa ne mutam la bunica ei, ca ne lasa apartamentul ptr copil, daca facem act de intretinere la care au fost de acord si socrii mei. Dar din 2005 socrii au inceput sa-mi ceara bani ptr ca ne-a lasat apartamentul, dar ptr ca nu le-am dat au intentat impreuna cu bunica sotiei proces ptr rezolutiune contract de intretinere. In primul proces am castigat definitiv si irevocabil, in 2007, de atunci facand investitii in casa ( izolarea blocului, termopane, zugravit in toata casa, etc...), dar in 2010 a intentat din nou proces ptr rezolutiune contract de intretinere pe care l-am castigat, dar la recurs sotia mea a depus un o alta concluzie scrisa, fiind influentata de parintii ei precum si de avocat, fapt ce a dus la pierderea recursului. De asemenea in noiembrie 2010 din cauza stresului si a muncii depuse am facut infarct miocardic, fiind operat, iar anul acesta sotia a depus la politie o plangere precum eu n-am platit intretinerea.????!!!! Mentionez ca din luna martie am fost de acord sa ne despartim ptr o perioada de timp pana se clarifica situatia, dar primesc tot timpul telefon sa vin sa-mi iau lucrurile. Chiar aseara am primit telefon prin care ma obliga sa vin sambata sa-mi iau restul de lucruri pe care le-a pregatit in cutii. Sotia a mai fost casatorita si a facut tot contract de intretinere inpreuna cu fostul sot pentru intretinerea bunicii ei, dar dupa cativa ani a fost data in judecata tot ptr nerespectarea contractului, dupa care a divortat. Acum si eu sunt in aceasi situatie........ #-o , bunica ei facand un testament prin care ii lasa sotiei inca din 1999 un testament numai pe numele ei.
Ce pot face deoarece am investit in aceasta relatie absolut tot ce aveam fiind ajutat si de parintii mei, socrii nefacand nimic, mai ales ca avem un copil de 7 ani.
Toti spun ca sa nu fac nimic, sa las copilului dar nu este chiar asa, deoarece socrul este un alcoolic si chiar acum cateva luni copilul mi-a spus ca a venit bunicul si a facut scandal...
Sunt in dilema si nu stiu ce pot face, sa merg mai departe si ce cai de atac pot sa fac, mai ales ca acum sunt pensionat de boala....???????
Va rog sa ma ajutati prin a-mi da niste sfaturi deoarece sunt tot timpul stresat din aceasta cauza, si trebuie sa-mi mai fac o operatie pe inima ptr inca un stend iar aceste probleme nu-mi fac bine deloc..
Va multumesc !!!