avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am girat o persoana la CEARE invatamint nu a plătit ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am girat o persoana la CEARE invatamint nu a plătit ratele a ...

Am girat o persoana la CEARE invatamint nu a plătit ratele a făcut o refinanțare si acum a venit poprire pe venit la giranți. Cind a făcut refinanțare nu trebuiau întrebați si giranți daca mai vor sa gireze în continuare?Nu se considera un nou imprumut?

Alte discuții în legătură

Poprire venituri ContSters287513 ContSters287513 Buna ziua! Unei persoane care m-a girat la un imprumut i s-a pus poprire pe salariu. Bineinteles ca eu ii platesc sumele datorate dar l-am intrebat ce suma ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a girantilor roxarx roxarx Buna ziua! Mama iubitului meu a facut un imprumut la un CAR, iar el a girat-o. Mama lui nu a platit nici macar o rata, iar asta a dus la executare silita, dupa ... (vezi toată discuția)
Girant damaschin1962 damaschin1962 Am calitate de girant iar persoana care a facut imprumutul nu a platit o perioada si drept urmare mi s-au pus popriri pe salarii, conturi si mi s-a anulat ... (vezi toată discuția)