avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Va adresez cu respect o întrebare care mă ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Va adresez cu respect o întrebare care mă macină ...

Buna ziua! Va adresez cu respect o întrebare care mă macină în ultima perioada. Am fost oprit de o razie și am fost testat in vederea consumului de substanțe interzise la volan. Rezultatul a fost pozitiv canabis. Am fumat o țigară care conținea in jur de 0,4 g in urma cu 6-7 ore. Le-am mărturisit asta agenților de poliție, am fost perfect lucid și am cooperat cat am putut de bine fiind conștient de greșeala comisă.
Nu am mai avut antecedente sau probleme cu legea înainte, dar în ultimele luni am fumat foarte des ceea ce mă neliniștește teribil.
Aș dori să știu cât de tare vor afecta cazul aceste analize biologice și dacă faptul că am fumat o perioadă îndelungată va mări cantitatea din sânge.
Subliniez faptul că testele de orientare și luciditate au ieșit bine, am cooperat cat se poate de bine cu polițiștii, este prima abatere și în instanță mă va reprezenta un avocat
Aș dori să știu ce pedeapsă bănuiți că s-ar da in cazul meu... (Sunt perfect conștient de gravitatea situației și caut cu disperare sa îndrept lucrurile)
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Thc la volan: testul la salivă nu reflectă ce am consumat, care pot fi consecințele? dropz1337 dropz1337 Bună ziua. Sunt un nou membru al acestei comunitati datorita experientei mele de aseara, 12 octombrie. Si anume, eram cu un amic si prietena lui in mașina ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o intrebare legata de consumul cronic de canabis. ... YKZ21 YKZ21 Buna ziua! Am o intrebare legata de consumul cronic de canabis. Eu fumez cam 0.1 g maxim in fiecare seara pe la ora 23. In rest nu consum deloc in timpul ... (vezi toată discuția)
Prinsi cu marijuana robert8999 robert8999 Am fost 8 persoane prinse in parc cu aprox 35 g de marijuana de catre politia locala sector 4 de unde am fost dusi la sectia de politie iar apoi la antidrog ... (vezi toată discuția)