Vedeti dv experientele de care vorbiti uneori sunt indispensabile
această executare total abuziva si ilegala nu ca as spune eu ci spun negru pe alb cei de la Finanțele Publice, Fondul de Garantare, ANAF asadar aceasta executare facuta ce plina de ilegalitati ,malpraxis executoresc mi s- a intamplat mie care cat decat imi cunosc drepturile daca nu incerc sa opresc acest executor din a comite abuz dupa abuz poate fi altul in locul meu slab de inger si nestiutor ce se intampla cu el daca nu arr surse sa plateasca av ?
In ce ma privește repet as plati un av dar sa vad rezultate nu tot inainte si nimic
Anul trecut av a încercat sa - mi explice ca ma lupt cu mafia orasului si nu voi reusi sa mergem sa incercam totusi sa scoatem ceva din suma de la el
Serios ? Pai mi- a jecmanit sotul ca la drumul mare si sa- l las ?
Stimate domn in Romania asta de azi TE FOCUMENTEZI ,NU IERTI , NU UITI SI NU TRECI MAI DEPARTE ITI FACI DREPTATE CUM POTI
Cu tot respectul
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Dvs puteti sa faceți ce experiente doriți pe banii dvs, plângeri penale(care durează ani)acțiuni civile etc.Solutia propusa de av contestația la executare era singura viabila la acel moment..Nu rezulta din postarea dvs dacă s a formulat totuși contestație la executare...