avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CASS pentru pensionari care are PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CASS pentru pensionari care are PFA

Buna ziua,
Sunt pensionar dar am si PFA ,nu stiu daca trebuie platesc CASS ca PFA , si daca nu am platit ,ce obligatii am?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adirina , utilizator 17:12, 30 Noiembrie 2010
Buna seara,
depinde de pensia pe care o primiti . Daca aceasta depaseste 1000 ron, va trebui sa platiti CASS.
Daca trebuia sa platiti si nu a-ti platit, va trebui sa o faceti retroactiv. De obicei, cei de la Casa de sanatate trimit instiintari de plata celor care nu au platit si trebuiau sa plateasca.
Mentionez ca eu platesc CASS dupa pensie.Eu ma refer la plata CASS din veniturile realizate ca PFA.Daca n-am platit pina acum ce se va intimpla?
uitati aici cateva lamuriri: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass- pensionari ContSters54312 ContSters54312 Cum se va calcula CASS la pensionarii care depasesc 1000 lei pensia? Multumesc. (vezi toată discuția)
Impozit in ro pentru pensie din strainatate siny siny Buna, Sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate, tara UE, si intentionez sa ma mut in Romania. Primesc pensie de vaduv si am varsta de 49 ani. ... (vezi toată discuția)
Pensionara pe caz de boala ,posesor pfa plateste cass? flori.m flori.m buna seara, ma poate lamuri cineva? Mama mea este pensionara pe caz de boala, are PFA si a primit o somatie de plata in valoare de 811 lei reprezentand ... (vezi toată discuția)