avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cât de mult contribuie la pensie un livret militar cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cât de mult contribuie la pensie un livret militar cu gradul ...

Cât de mult contribuie la pensie un livret militar cu gradul de sublocotenent obținut în studenție, de către o persoană de sex feminin? Merită să fac rost de adeverință? Fiindcă bineînțeles că nu-l mai am.
Cel mai recent răspuns: Roraican , utilizator 07:28, 14 Iulie 2023
Nu vă mai deranjați, am aflat din discuții anterioare : nu se ia în calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt profesor (am 57 de ani) si sublocotent in rezerva ... traian_an traian_an Buna ziua! Sunt profesor (am 57 de ani) si sublocotent in rezerva din 1989 (am facut armata in 1983-1984, inainte de facultate (la TR), iar dupa finalizarea ... (vezi toată discuția)
Anii de facultate prelungiti medical si stagiul militar la femei se valorifica la acordarea pensiei pentru limita de varsta? ARMIN54 ARMIN54 Buna ziua, as dori sa aflu, daca la pensia la limita de varsta, se iau in considerare anii de facultate prelungiti medical si perioadele de convocare si ... (vezi toată discuția)
Stagiul militar efectuat de fete pe durata facultatii carmenluiza carmenluiza Legea pensiilor art 49 par 1, mentioneaza ca se asimileaza stagiului de cotizare si perioadele necontributive ca stagiul militar efectuat. Cum se echivaleaza ... (vezi toată discuția)