avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce sancțiuni riscă locatarii cu fosa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce sancțiuni riscă locatarii cu fosa primitivă,adică cei ...

Ce sancțiuni riscă locatarii cu fosa primitivă,adică cei care nu au fosă septica?
Ultima modificare: Vineri, 14 Iulie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:55, 14 Iulie 2023
Risca amenda contraventionala de la Agentia teritoriala de mediu, chiar de mai multe ori pana se intra in legalitate,.
Proprietarii de case care detin fose septice dar care nu s-au inscris pana la data de 30 octombrie in Registrul de evidență a sistemelor individuale adecvate pentru colectarea si epurarea apelor uzate, conform disp in vigoare risca amenzi de pana la 10.000 de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda a garzii de mediu sanseverina sanseverina Va rog sa-mi spuneti daca este legala o amenda de 10000 lei, data de Garda de Mediu pentru montarea in mediul rural, a unei fose septice ECO IMO 10 cu ... (vezi toată discuția)
Autorizare punct de lucru ii LacatusIonela LacatusIonela daca vreau sa deschid o intreprindere individuala pt.vidanjari imi trebuie si punct de lucru? (vezi toată discuția)
Distanta haznalelor de constructii e001 e001 vreau sa construiesc o hazna si nu stiu distanta prevazuta de lege pt a nu afecta casa vecinului care este aproape de hotar.daca am sapat la doi metrii de ... (vezi toată discuția)