avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna ziua, copilul meu de 2 ani jumătate a fost ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna ziua, copilul meu de 2 ani jumătate a fost înscris la ...

Buna ziua, copilul meu de 2 ani jumătate a fost înscris la o grădiniță până în luna martie. Recent am descoperit niste poze cu el pe rețelele de socializare postate pe difere pagini, publicate bineînțeles fara acordul meu. As vrea sa fac ceva în privința asta dar nu știu ce ,mă poate ajuta cineva? Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:53, 14 Iulie 2023
Ce fel de fotografii ? Sunt postate de grădiniță ?
Fotografii de când era la grădiniță,cum se joaca cum face fel de fel de activități.
Nu de grădiniță sunt postate,de persoanele care lucrează acolo.
daca sunt postate de alti parinti nu e mare lucru de facut, insa daca sunt ale personalului angajat, asta implica gradinita. sesizati conducerea si solicitati ... de fapt ce doriti?
Ultima modificare: Vineri, 14 Iulie 2023
adriandimitriu, utilizator
Sunt postate de personalul angajat. Tot ce doresc e sa nu mai posteze poze cu copilul meu dar nu știu cum să procedez ca sa rezolv problema.

Alte discuții în legătură

Postarea fotografiilor (in care apar copii) pe facebook MihaiDamas MihaiDamas Pe Facebook sunt postate o multime de fotografii ale copiilor care frecventeaza gradinita, scoala, sub diverse forme: jocuri, serbari, reclama gradinitei, ... (vezi toată discuția)
Postare fotografii in spatiu virtual fara acordul celui fotografiat copilarosul copilarosul buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie. fiul meu a fost in vizita la o institutie publica impreuna cu colegii de clasa si insotiti de catre 4 ... (vezi toată discuția)
Furt de fotografii de pe facebook si distribuire publica  Loredana Puscasu Loredana Puscasu V-as ruga sa ma ajutati intr-o problema si anume cum se poate sanctiona fapta unei persoane care a luat de pe pagina altei persoane niste fotografii in care ... (vezi toată discuția)