avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! ptr o salariata careia instanta i a dat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! ptr o salariata careia instanta i a dat castig la ...

Buna ziua!
ptr o salariata careia instanta i a dat castig la plata salariilor indexate de la data desfacerii CIM 15.09.2021 pana la data ramanerii definitive a Sentintei Civile, 23.09.2022, congorm art. 80 alin.(3), cum se face inregistrarea in Revisal.
Mentionez ca acum am intrat in posesia documentelor, si ca plata salariilor s -a efectuat in transe.(ultima in aprilie 2023)
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mugurica_nita , utilizator 14:34, 20 Iulie 2023
Ce inregistrare ?
inregistrare de continuitate activitate pentru perioada 15.09.2021 - 23.09.2022
Operatia de reactivare contract se poate face apasand butonul "Reactivare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte" -subsectiunea "Incetare - Reactivare":
In ecran se completeaza urmatoarele informatii:
- Temei reactivare: reactivare in baza hotararii judecatoresti
- Explicatie: anulare decizie de incetarea nr. .. / ....
- Data reactivare: data incetarii c.i.m.
Nu am Hotarare Judecatoreasca doar Sentinta Civila, si nicaieri nu spune de reintegrare (dna chiar nu a dorit reintegrarea at.80 alin.3 Codul Muncii)
Sentinta spune ca se anuleaza Decizia de concediere (15.09.2001) si se platesc drepturile salariale indexate, pana la ramanerea definitiva a Sentientei (23.09.2022)
Sentinta civila este tot o hotarare judecatoareasca ... Noua data a incetarii, intrucat nu a solicitat reintegrarea, este data ramanerii definitive si irevocabile a hotararii judecatoresti.

Alte discuții în legătură

Contract de munca lyly64 lyly64 Buna seara, - va rog o angajata a dat in judecata institutia solicitand instatei anularea unei decizii interne, si a castigat in instanta hotararea ramanand ... (vezi toată discuția)
Nulitatea deciziei de concediere Dragoianu Alexandra Dragoianu Alexandra Buna ziua, in data de 28.08.2018(dupa o perioada de preaviz de 20 de zile) s-a incheiat CIM ned. al unei angajate cu art.65, alin.1. Desfiintare de ... (vezi toată discuția)
Reintegrare in functie rat maria rat maria Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru situatia urmatoare : in urma unor discutii intre angajator si angajat s-a procedat la desfacerea ... (vezi toată discuția)