avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare firma montat AC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare firma montat AC

Buna ziua, vreau sa infintez o firma pentru monat aer conditionat, poate cineva sa imi spuna exact ce trebuie sa fac? Mentionez ca stiu sa fac asta, stiu cum se pune si ce trebuie sa faci.
Ultima modificare: Marți, 18 Iulie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:04, 19 Iulie 2023
sunteti autorizat ? se lucreaza cu gaze sub presiune, uneori la inaltime, etc. daca sunteti, va puteti deschide un PFA. contrar, deschideti un SRL si angajati personal calificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d sau af intermedieri imobiliare Ionut_imob Ionut_imob Va rog sa ma ajutati si pe mine, vreau sa-mi deschid o firma de imobiliare (intermediere) cu asociat unic (doar eu). Am 28 ani si nu stiu ce sa aleg dintre ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie Trarus Trarus Vecinul meu , avand casa situata cu spatele la fatada casei mele, la o i, de curand si-a instalat o centrala termica pe gaze, cu tiraj fortat, si a ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma import adrian_09 adrian_09 De cateva saptamani m-am hotarat sa imi deschid un SRL care sa aiba activitate conform codului CAEN nr. 4322 :\"Firme din domeniul de activitate Lucrari de ... (vezi toată discuția)