avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... formularul 010 - se depune sau nu ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

formularul 010 - se depune sau nu ?

:sorry: ce se intimpla cu 010 - se depune sau nu ?
unele ad-tii financiare nu-l primesc
a aparut vreo circulara interna la anaf in legatura cu acest lucru ? stie cineva ?:sorry:
Cel mai recent răspuns: Arpen Solution , Contabil 18:49, 28 Ianuarie 2010
ma scuzati dar nu am fost explicit
ma refer la faptul ca mai sunt 4 zile ptr depunerea lui 010, si nu stiu ce sa fac, ptr ca este vorba de o micro care ar trece la 16% prin efectul legii. daca depun 010 , si totusi ptr 2010 se va pastra impozitul ptr micro, iar eu il bag la 16% nu se va mai putea reveni. deci nu este cazul ca a depasit plafonul de 100000 euro . am fost la ad-tia sector 6 iar ei nu primesc ptr ca nu au nimic in acest sens. :(
ma intreb ce hotariri au luat alti contabili. :stunned:
multumesc , :rolleyes: m-am lamurit , trecerea se face , problema este daca depunem formularul la ad-tie. :rtfm:
citez un coleg si spun : am auzit la "radio sant" ca modificarea de vector se va face din oficiu ...
Nu stiu cita crezare sa dau acestui zvon , ar fi bine sa fie asa , dar ... X-(

Formularul 010 se poate depune si prin posta cu confirmare de primire
Nu se face modificare din oficiu.
Se poate depune 010 prin optiune, dar in acest moment nu stiu cat de convenabil este. Intrebarea de baza este
"cu ce procent se impoziteaza o microintreprindere?"
smecheria este ca daca nu depunem 010 pana maine, 29.01.2010, platim amenzi in cazul in care optam pt profit, sau platim practic impozit cel putin dublu daca ramanem la venit!

Alte discuții în legătură

Impozitul microintreprinderilor alm0nd0 alm0nd0 Stie cineva o baza legala si concreta pentru procentul impozitului pe veniturile microintreprinderilor in 2010?#-o (vezi toată discuția)
Declaratie 010 pentru trecerea de la microintreprindere la platitor de impozit pe profit Iulian MANEA Iulian MANEA De la \"radio-sant\" am auzit ca microintreprinderile trebuie sa depuna declaratia 010 pentru a modifica vectorul fiscal incepand cu 01/01/10 in sensul ... (vezi toată discuția)
Impozit microintreprinderi Constantin Zvanca Constantin Zvanca Am fost microintreprindere pana la 01.02.2010, cand a fost suspendata activitatea pana pe 13.12.2010. La reluarea activitatii pe 13.12.2010 nu aveam nici-un ... (vezi toată discuția)