avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Oare ma poate ajuta cineva cu un răspuns.pot da ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Oare ma poate ajuta cineva cu un răspuns.pot da statul în judecata ...

Oare ma poate ajuta cineva cu un răspuns.pot da statul în judecata pentru daunele vaccinului Johnson am făcut un AVC în ianuarie 2023
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:34, 21 Iulie 2023
5 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. În primul rând, ca vaccinul nu a fost niciodată obligatoriu. Și în al doilea rand, ar trebui sa dovediți exact legătura de cauzalitate directa dintre vaccin și AVC.
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ați făcut analizele de sânge`? Poate ați făcut AVC-ul de la colesterol și trigliceride, nu de la vaccin.
Cum puteți dovedi că v-ați îmbolnăvit de la vaccin, și nu de la lipidele crescute din sânge, sau poate de cheaguri de sânge provocate de posibile bătăi neregulate ale inimii`??
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
in plus, ati semnat ca il faceti pe proprie raspundere.
Sanatate sa aveti !
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este greu daca nu imposibil.de făcut o legătură între vaccin și AVC ul suferit de dvs.In lipsa unor studii de specialitate la nivel international si national procentul.de de avc uri înainte de efectuarea vaccinurilor și ulterior vaccinării nu aveți nici un argument.Plus toate argumentele prezentate anterior de către ceilalți consultanți..

5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca puteti dovedi legatura directa dintre vaccin si AVC, ar fi mai logic sa dati in judecata producatorul, nu statul.

Alte discuții în legătură

Cum îmi pot recupera fișa mea cu vaccinurile făcute în copilărie? am nevoie de ea pentru angajare într-un stat ue și nu reușesc s-o găsesc anieladabija anieladabija Buna ziua! Cum pot recupera, va rog, fisa mea cu vaccinurile facute in copilarie? Am nevoie de ea pentru angajare intr-o alta tara europeana. Am intrebat la ... (vezi toată discuția)
Cum pot ataca o eventuala lege a vaccinarii? SimonaAn25 SimonaAn25 Avand in vedere faptul ca actualul proiect de lege privind vaccinarea incalca multe drepturi si libertati, incalcand si constitutia României, ce actiuni ... (vezi toată discuția)
Teste pe banii nostri? ! cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, ... VioCostea VioCostea Bună ziua! Cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, angajatilor de la spital, antigen la 3 zile sau pcr, la 7 zile, dacă nu suntem vaccinați? Ne ... (vezi toată discuția)