avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare de sănătate plătită! Bună ziua, dacă ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare de sănătate plătită! Bună ziua, dacă am avut ...

Asigurare de sănătate plătită!
Bună ziua, dacă am avut în continuare Asigurare de sănătate plătită de către mine, iar de 5 luni m am angajat, iar mai apoi m am internat în spital, perioada cât timp am plătit asigurarea de sănătate a contribuit la îndeplinirea stagiului de cotizare de 6 luni pentru a putea beneficia de concediu medical?

Alte discuții în legătură

Stagiu de cotizare concediu medical! bună ziua, dacă sunt angajat ... Dumitru67 Dumitru67 Stagiu de cotizare concediu medical! Bună ziua, dacă sunt angajat de pe 11 ianuarie 2023 și pe 14 iulie am avut o internare în spital, a fost îndeplinit ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii Daniel1971 Daniel1971 Buna ziua. Numele meu este Daniel BORZA si va rog sa ma ajutati intr-o problema. Sunt pensionar militar din 09.2017. Dupa o scurta perioada m-am angajat la o ... (vezi toată discuția)
Concediu medical "pe lângă șase luni avute ca salariat, la ... Dumitru67 Dumitru67 Concediu medical \"Pe lângă șase luni avute ca salariat, la respectivul angajator sau unul precedent, stagiul minim de asigurare în sistemul de sănătate ... (vezi toată discuția)