avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum ar trebui sa procedez si la ce ma pot astepta daca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum ar trebui sa procedez si la ce ma pot astepta daca din neatenție ...

Cum ar trebui sa procedez si la ce ma pot astepta daca din neatenție si graba in mod special de a nu pierde un loc de munca,am trimis pe whatsapp persoanei care postase anuntul de recrutare,poza carte identitate si permis auto .Motivul a fost sa înregistreze in sistem solicitarea mea si sa programeze managerul un interviu. Precizez ca anuntul făcea referire la un post de sofer ambulanță privată si era postat pentru foarte multe localități din țară pe platforma Publi24.. Am rugămintea să mă sfătuiți deși faptul este iremediabil,ce ar trebui sa fac
pentru a preveni eventuale fraude! Va Multumesc pentru un eventual raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:20, 21 Iulie 2023
Nu prea mai aveti ce face, interviul a fost programat ? Stiti denumirea viitorului angajator?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata, acum cateva zile am vizualizat un anunt de angajare ... ionica3727 ionica3727 Buna dimineata, acum cateva zile am vizualizat un anunt de angajare pe platforma bestjobs. In anuntul respectiv se specifica, ca pentru mai multe sanse de ... (vezi toată discuția)
Oferta angajare Morticia Adams Morticia Adams Recent am fost contactata de o firma de recrutare pt un post in vanzari, domeniul IT. Dupa lungi discutii am fost programata la un interviu cu ... (vezi toată discuția)
A plecat cineva cu b&b international job services / constanta bikaeraser bikaeraser ieri am fost si eu sunat de aceasta firma, pt programarea unui interviu online ( nr sunt din Ploiesti nu ma pot deplasa pana la Ct pt un interviu ) azi urmeaza ... (vezi toată discuția)