avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Beneficii șomaj Am 31 de ani, mi-am dat demisia și ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Beneficii șomaj Am 31 de ani, mi-am dat demisia și s-a încheiat CIM pe 17 ...

Am 31 de ani, mi-am dat demisia și s-a. Încheiat CIM pe 17 iulie. Pe 1 august o sa termin scoala postliceala și am înțeles ca îmi pot baga dosar de șomaj sa primesc indemnizația de elev. Este adevărat ca noul angajator va primi o suna de 2250 lei ptr angajarea mea timp de 1 an (dacă CIM e pe nedeterminată)? As dori sa știu cum sa negociez contractul... De asemenea, dacă în perioada asta eu rămân gravida, cina și cât va plăti contribuțiile CAS CASS etc? Deasemenea angajatorul e obligat sa îmi tina contractul timp de 3 ani sau 18 luni? Și dacă rămân gravida, perioada de concediu crestere copil se pune la aceasta perioada de 3ani/18 luni? Sau se suspenda și trebuie reluata la întoarcerea mea la munca?
Deasemenea an citit ca pot primi și o prima de relocare de 900 lei/luna pe 1 an daca îmi găsesc de munca la peste 50km? Asa e? Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Angajatorul care angajează un elev aflat în șomaj indemnizați ... Habbabear Habbabear Angajatorul care angajează un elev aflat în șomaj indemnizați în 2023, elev care are vârstă de 32 de ani, beneficiază de acel ajutor de 2250 lei? (vezi toată discuția)
Mi-am dat demisia, în 2 sapt o sa termin scoala postliceala ... Habbabear Habbabear Mi-am dat demisia, în 2 sapt o sa termin scoala postliceala asistent medical. La șomaj mi s-a spus ca pot primi indemnizație de 300 lei/luna ptr 6 luni. Sau ... (vezi toată discuția)
Subventie lucian paraschiv balint lucian paraschiv balint Ma puteti lamuri care este de fapt subventia (2250 lei sau 900 lei) ce se acorda pentru angajarea unei persoane de peste 45 ani si care sunt conditiile? Va ... (vezi toată discuția)