avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare

De ce contabilii din scoli, ma refer la sate pot fi incadrati ca contabili sefi, si contabilii din primariile comunale nu. Totusi ei depun bilantul la noi si nu invers.
Cel mai recent răspuns: stea , utilizator 22:28, 16 Februarie 2010
Mesaj scris de @Contsters124611 si dublat sub nick_name @stea:

Sunt contabil la o primarie. Cum bine stiti scolile depun bilantul la noi, contabilii din scoli sunt contabili sefi, noi nu ,dar totusi ei depun bilantul la noi si nu invers. Cum se poate ca ei pot fi incadrati ca contabili sefi si noi nu la un consiliu local.?

Raspuns primit la mesajul sters ca fiind dublat:
@ynocentta:
Difera organigrama
Respectivii pot fi incadrati drept contabili sefi,nu pe considerentul ca activeaza in unitatea scolara,ci pentru ca intrunesc conditiile legal prevazute.
Exista si in primarii contabil sef
Daca exista care sunt conditiile?
Nu inteleg nimic din acest mesaj,pp ca este postat de mai multe ori.X-(
Am intrebat in legatura cu mesajul , ca exista si la primarii a comunelor contabilii sefi?
Intrebarea mea a fost cum nu se pot incadra contabilii din primariile comunale ca contabili sefi ca la scolile generale? Cel mai interesant lucru este ca ei depun bilantul la noi si nu invers.
Nu exista "contabil sef" - denumire oficiala a postului, in nici o institutie a administratiei publice locale. Exista sef birou contabilitate, sef serviciu, s.a.m.d. Pentru existenta unui birou contabilitate sunt necesare 5 posturi de executie, pentru un serviciu 7 posturi de executie. Daca aveti nr. minim de posturi de executie cerute de legea 161/2003, puteti forma birou/serviciu de contabilitate si infiinta functia publica de sef birou/sef serviciu...

Alte discuții în legătură

Sef serviciu si sef birou editaama editaama BUNA ZIUA CINE MA POATE AJUTA CU UN RASPUNS? In cadrul unei institurii publice locale in cadrul aceluiasi serviciu se poate infiinta un birou? ex: ... (vezi toată discuția)
Contabil sef primarie ContSters72755 ContSters72755 Buna ziua, lucrez in cadrul primarii comunale, si am dispozitii in ceea ce priveste resursele umane. In acest moment am o nedumerire. In cadrul ... (vezi toată discuția)
Spor de conducere pentru șeful de birou neamtuliliana@yahoo.com neamtuliliana@yahoo.com În cazul unei societăți subordonate primăriei, biroul Marketing are în organigramă un șef și 3 subordonați, iar la momentul acesta nu există decât ... (vezi toată discuția)