avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua , sunt in postnatal si am un bebe care face ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua , sunt in postnatal si am un bebe care face 2 anii ...

Buna ziua , sunt in postnatal si am un bebe care face 2 anii in decembrie anul acesta sunt insarcinata cu al 2 lea bebe si nasc in februarie cum pot face suprapunere cu bebe 2?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:38, 27 Iulie 2023

Cornel Vasile a scris:

Daca societatea va fi inchisa , unde o sa duceti concediul medical pentru plata daca c.i.m. este activ?

Contractul este suspendat pana cand bebe 1 face 2 anii daca societatea se inchide. Si mie nu imi da un post de munca automat trebuie sa ma bage in somaj , nu?
Intr-adevar, in mod normal, trebuie sa va inceteze c.i.m. astfel incat sa beneficiati de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc2 Fojuh Fojuh bună ziua. eu sunt în ccc1 copilul împlinește 2 ani în data de 27.03.2020 sunt din nou însărcinată iar bebe 2 ar trebui sa se nască la începutul ... (vezi toată discuția)
Încetarea cim in perioada ccc Cotodana Cotodana Bună ziua! In data de 31 decembrie am intrat în CCC. De curând am fost anunțată că voi fi concediată pt că magazinul la care lucrez se va desființa. ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața. sunt însărcinată, urmează să nasc și planific ... Mihaela1984mh Mihaela1984mh Buna dimineața. Sunt însărcinată, urmează să nasc și planific sa intru in concediu de maternitate cu 2 săptămâni înainte de naștere. Doresc ... (vezi toată discuția)