avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozitul forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozitul forfetar

impozitul forfetar se mai plateste anul acesta?:O
Cel mai recent răspuns: Bonutzu , utilizator 14:01, 31 Ianuarie 2010
daca va referiti la impozitul minim obligatoriu, se pare ca da, dar asteptam sa apara in monitor :foottap:, cine anume il va plati. :-/

In momentul de fata nu a aparut nici o modifcare legislativa legata de impozitul minim. Deci, se plateste!
cineva are o societate comerciala care nu mai are activitate din documentele depuse la administratia financiara reiese aces lucru nu inteleg de ce ilobliga laplata impozitului forfetar?Nu are bani sa mearga la Registrul comertului sa faca susupendarea temporara activitatii,costa in jur de 300 ron.
X-( asta-i legea, il plateste ptr ca exista ca persoana juridica , chiar daca este pe zero sau in lichisare. :spam:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O firma suspendata mai plateste impozit forfetar? ilina mariana ilina mariana daca firma este suspendata temporar pe o perioada maxima de 3 ani se mai plateste impozitul forfetar? (vezi toată discuția)
Pls help. multumesc anticipat dianap_euro dianap_euro Va rog, sunt disperata, ajutati ma. speta e urmatoarea: un srl infiintat in iulie 2007 ( apare p recom si pe site mf ca activ), 2 asociati, unul dintre ei e ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar Dana R Dana R Buna ziua, Am o firma infintata din august 2008 fara activitate. Nu am inregistat nici o factura, nu am nici un salariat, nu am deschis activitatea la firma. ... (vezi toată discuția)