avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara,cum fac o cerere catre judecatoria mangalia ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara,cum fac o cerere catre judecatoria mangalia sa imi ...

Buna seara,cum fac o cerere catre judecatoria mangalia sa imi trimita actele de procedura in Arad la o adresa anume ? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Avocat Cândea Law Office , Avocat 22:22, 25 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara,
Cererea privește schimbarea domiciliului procesual ales în vederea comunicării actelor de procedură.
Model
JUDECĂTORIA MANGALIA
DOSAR NR. .............

DOMNULE PREȘEDINTE,

Subsemnatul ........... având CNP .................... cu domiciliul în .............................. în calitate de parte (reclamant/pârât/intervenient) formulez prezenta

CERERE

Prin care vă solicit respectuos comunicarea actelor de procedura la ................................................, având în vedere .......... (motivul)

Nota: cererea se depune în cel puțin două exemplare (unul pentru instanta și unul pentru partea adversă, dacă există mai multe părți în proces, un exemplar pentru fiecare). Cererea o puteți transmite prin poșta, e-mail, sau să o depuneți la registratura instanței.

Ultima modificare: Miercuri, 26 Iulie 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! care este rolul unei persoane intervenient intr-un ... leonardy44 leonardy44 buna seara! care este rolul unei personae -intermitent intr un dosar? multumesc! (vezi toată discuția)
Depunere acte la dosar lilicrin lilicrin La dosarul pentru casa nu a depus avocatul chemarea in judecata sau cum se numeste. Partea adversa nu a depus nimic. Daca as putea adauga niste documente pe ... (vezi toată discuția)
Divort, procedura mucuta gheorghe mucuta gheorghe Buna ziua Am un sot cu care nu ma mai inteleg.din cauza bauturii.Mentionez ca am doi copii minori cu el.Pentru ca nu am ... (vezi toată discuția)