avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ACT ADITIONAL CU CLAUZA DE TELEMUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ACT ADITIONAL CU CLAUZA DE TELEMUNCA

ACT ADITIONAL CU CLAUZA DE TELEMUNCA
Buna ziua,
Se poate face act aditional cu clauza de telemunca conform legii 241/2023? Sau trebuie facut un alt contract de munca.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Catalinavoinea11 , utilizator 15:02, 26 Iulie 2023
da, se poate face act aditional cu clauza de telemunca .
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

4 zile telemunca buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarele ... Catalinavoinea11 Catalinavoinea11 4 ZILE TELEMUNCA Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele intrebari referitoare la Legea 241/2023 1. Parintii care au copil de 11 ani impliniti au ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! va rog, dacă se poate, sa ma lămuriți cu o situație ... Lorelai111 Lorelai111 Bună ziua! Va rog, dacă se poate, sa ma lămuriți cu o situație în privința legii telemuncii nr. 241/2023. La serviciu am poziția de office assistant ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o nelamurire si sper ca ma puteti ajuta cu un raspuns. ... emilia.curca emilia.curca Buna ziua, Am o nelamurire si sper ca ma puteti ajuta cu un raspuns. Vrem sa incheiem un contract individual de munca cu un nou angajat care va incepe in ... (vezi toată discuția)