avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am depus declaratiile unice cu veniturile pe anii ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am depus declaratiile unice cu veniturile pe anii 2017-2022

Buna ziua,Am depus declaratiile unice cu veniturile pe anii 2017-2022 in SPV, in data de 14.07.2023.În sectiunea "plati creante" s-au încarcat in cateva ore de la depunere obliga?iile de plata aferente anilor fiscali 2017-2022.Am doua nelamuriri:
1. Ave?i idee de ce nu s-au înc?rcat(calculat) obliga?iile de plata si pentru anul 2017? In ce orizont de timp s-ar calcula/încarca pe platforma de plata? 2. Plat? pentru obliga?iile evidentiate acolo le-am facut înca din 18.07.2023, insa in sectiunea de plati apare înca "plata in procesare prin ghiseul.ro". In cat timp se updateaza aceasta stare?
Precizez ca declaratiile au fost facute de catre contabil si depuse de mine in contul meu SPV(persoana fizica-am depus in urma unei adresa de “conformare” de la DGA…)din cauza unor incasari de tip ramburs de la OLX…
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 26 Iulie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Tocmai am primit o instiintare de la anaf-antifrauda dragos.b65 dragos.b65 Buna ziua! Tocmai am primit o instiintare de la ANAF-Antifrauda, in care mi se zice ca in perioada 2017-2021 am avut incasari de tip ramburs, si ca e obligatia ... (vezi toată discuția)
Neclaritati registre contabilitate/obligatii spv Bogdan52 Bogdan52 Buna seara, Detin un PFA prin care prestez servicii pentru un client din interiorul UE si revizuind contabilitatea si documente in vederea depunderii ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie unica cu venit din inchirieri bogdan.balasa bogdan.balasa Buna ziua! Am o problema si nu stiu cum as putea sa o rezolv..in luna mai anul acesta am completat declaratia unica pentru declarare venituri din chirii si am ... (vezi toată discuția)