avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Telemunca din strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Telemunca din strainatate

telemunca din strainatate

Buna ziua,

As dori sa lucrez din strainate, momentan lucrez din Romania, dar as dori sa lucrez o perioada 4 luni din Republica Moldova.
Este posibil? cineva de la HR mi-as spus ca nu permite legea, dar a fost doar un raspuns asa pe fuga, nefondat sau cred sa scape usor de mine si de complicatii.
Daca ar fi sa ma mut in R.Moldova, pentru 4 luni, imi poate firma desface contractul de munca?
Unde pot afla informatia cu precizie? la un avocat sa merg? e foarte important, deoarece nu vreau sa fac aceasta mutare si sa ma trezesc ca firma imi desface contractul.
Ultima modificare: Joi, 27 Iulie 2023
cristicris, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:44, 27 Iulie 2023
Ati mai avut un topic
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Continuati acolo discutiile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telemunca din strainatate temporar intre 6-9 luni- interzisa? ... cristicris cristicris Telemunca din strainatate temporar intre 6-9 luni- interzisa? Buna ziua, Stiu ca au mai fost intrebari similare , dar nu s-a spus nimic concret, daca ... (vezi toată discuția)
Care divort este valabil? marcu2809 marcu2809 buna ziua. ma numesc Marcu si am o problema: sunt casatorit cu sotia de 14 ani in R.Moldova. momentan locuim in Italia de cativa ani. Avem 2 copii din care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua/seara! doresc sa primesc o informatie in legatura cu ... Anoniimuss Anoniimuss Buna ziua/seara! Doresc sa primesc o informatie in legatura cu o nelamurire. Momentan lucrez la o firma 8 ore/zi insa in contract sunt trecuta cu 4 ore/zi ... (vezi toată discuția)