avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Avocat penal Buna ziua! caut un avocat din Bucuresti ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Avocat penal Buna ziua! caut un avocat din Bucuresti cu experienta ...

Avocat penal
Buna ziua!
caut un avocat din Bucuresti cu experienta in penal si civil care, intr-o prima etapa, sa-mi ofere consultanta juridica iar ulterior sa ma reprezinte, dorind sa fac o plangere penala.
Rog PM pentru alte detalii.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:43, 28 Iulie 2023
Regulamentul forumului interzice sa se faca recomandari. Va puteti adresa baroului de avocati din Bucuresti sau accesa butonul " consultanti" si va alegeti persoana dorita. Daca persoana este disponibila, va poate reprezenta, contracost.
Puteti intreba avocatii cât va costă.
Pot fi diferențe mari.
Este un criteriu de selecție important.
Asa se începe.

București 2023
Ultima modificare: Joi, 27 Iulie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc frumos pentru raspuns. Cred ca trebuia sa mentionez si faptul ca acesta sa fie disponibil in aceasta perioada, multi colegi ai dvs. fiind in vacanta.
In București găsiți 3000 de colegi avocati disponibili in aceasta perioada și peste 3 săptămâni alți 3000 de avocati disponibili.

București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care ar fi un top 10 avocați specializați în penal din bucuresti? ... Geopavel30 Geopavel30 Care ar fi un top 10 avocați specializați în penal din Bucuresti? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Bună ziua doresc si eu un avocat sau firma avocați pe secția ... 20clau 20clau Bună ziua doresc si eu un avocat sau firma avocați pe secția civilă cu onorariu la cîștig (vezi toată discuția)
Puteti sa mi recomandati un avocat specializat pe executari silite ... nitmar nitmar Puteti sa mi recomandati un avocat specializat pe executari silite din Constanta? (vezi toată discuția)