m-am pensionat in 2007 din invatamint. Abia acum mi-am scos de la CP buletinul de calcul si vad pe el citeva greseli (ex: sume introduse gresit). Mai pot face ceva in aceasta situatie? Daca in perioada 2000-2006 am participat la toate examenele nationale (capacitate, bacalaureat) in calitate de membra in comisii de evaluare sau de examinare de unde am obtinut sume frumusele (ex: sunt veri in care am luat 3 salarii, unul pe capacitate iar alte doua pe bac-ul din vara si apoi pe cel din toamna) din care stiu ca mi s-a retinut CAS, sume care nu mi se regasesc in buletinul de calcul. Ce pot face in acest caz? Si o ultima intrebare: am lucrat inainte de facultate o perioada de timp (ex: in 1966 am lucrat 51 de zile, s.m.d.) Cum pot transforma aceste zile in luni? Impart 51 la 26 (zile lucratoare) si obtin 1 luna si 25 de zile?
Multumesc pt raspuns
Vechime in munca
ietam
In cartea mea de munca nu am trecuta perioada cand am lucrat ca redactor la o statie de radioficare , din mai 1974 -decembrie 1976. Timp de 10 luni mi s-au ... (vezi toată discuția)
Somaj
kike
buna ziua,am terminat liceul,nu am luat bacul in vara ,am incercat in toamna si l-am picat . Am fost la somaj si mi-au refuzat ajutorul de somaj pe motiv ca ... (vezi toată discuția)