avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... mai pot face ceva?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

mai pot face ceva?

m-am pensionat in 2007 din invatamint. Abia acum mi-am scos de la CP buletinul de calcul si vad pe el citeva greseli (ex: sume introduse gresit). Mai pot face ceva in aceasta situatie? Daca in perioada 2000-2006 am participat la toate examenele nationale (capacitate, bacalaureat) in calitate de membra in comisii de evaluare sau de examinare de unde am obtinut sume frumusele (ex: sunt veri in care am luat 3 salarii, unul pe capacitate iar alte doua pe bac-ul din vara si apoi pe cel din toamna) din care stiu ca mi s-a retinut CAS, sume care nu mi se regasesc in buletinul de calcul. Ce pot face in acest caz? Si o ultima intrebare: am lucrat inainte de facultate o perioada de timp (ex: in 1966 am lucrat 51 de zile, s.m.d.) Cum pot transforma aceste zile in luni? Impart 51 la 26 (zile lucratoare) si obtin 1 luna si 25 de zile?
Multumesc pt raspuns

Alte discuții în legătură

Vechime in munca ietam ietam In cartea mea de munca nu am trecuta perioada cand am lucrat ca redactor la o statie de radioficare , din mai 1974 -decembrie 1976. Timp de 10 luni mi s-au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati daca se poate in urmatoarea problema. ... mihaidtru mihaidtru Buna ziua, Va rog sa ma ajutati daca se poate in urmatoarea problema. Sunt pensionar din anul 2016 conform deciziei de pensionare nr. 350461 din data de ... (vezi toată discuția)
Somaj kike kike buna ziua,am terminat liceul,nu am luat bacul in vara ,am incercat in toamna si l-am picat . Am fost la somaj si mi-au refuzat ajutorul de somaj pe motiv ca ... (vezi toată discuția)