avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie pentru demolare\' Da/NU? Buna ziua, am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie pentru demolare' Da/NU? Buna ziua, am cumparat o ...

Autorizatie pentru demolare' Da/NU? Buna ziua, am cumparat o casa veche cu 2 camere, daca daram doar o camera, apoi sa o comstruiesc din nou, pentru reconstruire o sa cer autorizatie dar va intreb pentru demolarea unei sg camere am nevoie se autorizatie pentru demolare? DA /NU??? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:58, 30 Iulie 2023
Aveti nevoie de proiect tehnic si autorizatie de demolare, respectiv proiect tehic si autorizatie de ctie. Ambele autorizatii se obtin de la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demolare naturala casa din cărămidă nearsa Marcel2017 Marcel2017 Buna ziua. La casa de la țară, in Contractul de vânzare-cumpărare apare și o construcție separată de Casă și anume o bucătărie de vară de 27 mp, ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire prin extindere. Ciolo Ciolo Tatal meu detine o casa batraneasca cu doua camere nelocuibila si neracordata la Apa, Curent ,gaze ,canalizare etac pt ca nu sta nimeni acolo dar detine actele ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac un memoriu justificativ pentru demolare imprejmuire ryanna23_2007 ryanna23_2007 Buna ziua. Sunt, la locul de munca, in situatia de a depunde un dosar pentru solicitare certificat de urbanism. Cei din conducere vor sa darame un gard si sa ... (vezi toată discuția)