avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc să înființez o firmă în domeniul forajelor ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc să înființez o firmă în domeniul forajelor geotermale

Bună ziua!

Doresc să înființez o firmă în domeniul forajelor geotermale si pentru puturi de apa.

Eu am o calificare in domeniul de foraj, reparatii si interventie sonde.

Ma interesează ce documente sunt necesare pentru infintare si dacă mai am nevoie de expert geolog.
Ultima modificare: Luni, 31 Iulie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Autorizatii infiintare firma de foraje puturi Directus09 Directus09 Ce autorizatii iti trebuie pentru a-ti putea infiinta o firma de foraj? Este nevoie de calificare in domeniul respectiv, prntru a-ti putea oferi serviciile? (vezi toată discuția)
Operator lucrari speciale la sonde nicubrt.14 nicubrt.14 buna ziua, am lucrat in intervalul 2007 - 2017 ca operator lucrari speciale la sonde in cadrul companiei OMV-Petrom, conform legii operatiile speciale la sonde ... (vezi toată discuția)
Indeplinire incompleta a unui contract David37 David37 Buna ziua. Eu, persoana fizica autorizata, am avut nevoie de forarea a doua puțuri de apa. Am facut contract cu o societate comerciala pentru realizarea ... (vezi toată discuția)