avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Doresc sa parasesc Romania si sa ma mut in alta tara ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Doresc sa parasesc Romania si sa ma mut in alta tara din UE

Doresc sa parasesc Romania si sa ma mut in alta tara din UE, trecand granita cu masina in Ungaria.
In afara de haine, ce bunuri pot sa am in masina cu mine si in ce limite? Imi trebuie facturile pentru fiecare din ele (sunt cumparate cu ani in urma...)?

O sa detaliez putin intrebarea.
Pot sa parasesc Romania si sa trec granita cu:
- bijuterii din aur pe care nu le-am cumparat eu, provin de la bunica mea decedata, nu exista documente de unde le-a cumparat
- unitate pc
- monitor
- laptop
- alte produse IT (in limita la 2 din fiecare)
Ultima modificare: Luni, 31 Iulie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ce ne asteapta prin ue? costello costello In opinia mea intrarea in UE este privita de multi romani intr-o maniera idealista.Afirmatiile intilnite in mass-media ,conform carora aderarea Rominiei este ... (vezi toată discuția)
Ce documente sunt necesare pentru scoaterea autovehiculului din tara? CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am un opel astra, autovehicul pe care il folosesc eu. Masina este inmatriculata pe bunica mea, RCA-ul fiind ~1/4 mai mic decat daca ar fi ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva dintr-o tara membra ue Flava Flava Buna ziua, suntem o firma platitoare de TVA din Romania si dorim sa cumparam produse dintr-o tara UE (Ungaria) de la o firma platitoare de TVA. Din ce am citit ... (vezi toată discuția)