avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. La nașterea tatălui meu, bunicul nu a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. La nașterea tatălui meu, bunicul nu a fost atent, ...

Bună ziua. La nașterea tatălui meu, bunicul nu a fost atent, iar tatăl meu a fost trecut cu numele de familie OLA în loc de OLAH. Tatăl meu a avut alți 5 frati, fiecare a avut trecut numele corect. Eu as vrea sa corectez această greșeală și sa obtin numele corect OLAH. Care sunt pașii de urmat?
Specific, tatăl meu nu e în viață?
Cel mai recent răspuns: leu12 , utilizator 08:27, 1 August 2023
Bună dimineața! Pentru fiecare act naștere,căsătorie, deces pentru tatăl dumneavoastră va trebui să faceți cerere pentru rectificare prin primăria de domiciliu, compartiment Stare Civilă , Serviciu Stare Civilă ....sau vă prezentați fizic la primăria unde au fost înregistrate actele. Totuși ar fi bine să vorbiți și la instituția care a înregistrat aceste acte, poate ele sunt corect întocmite, și doar certificatele sunt eronate.
Ultima modificare: Marți, 1 August 2023
leu12, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune - lipsa documente malina_13 malina_13 Buna ziua, In 1983 se incheia un certificat de mostenitor dupa strabunicul sotului, certificat in care mostenitorii erau strabunica (1/4) si bunicul lui ... (vezi toată discuția)
Nume de familie gresit, probleme la dezbaterea succesiunii mihaelush mihaelush tatal meu are varsta de 65 ani si nu a stiut pana astazi ca parintii lui aveau numele de famile PANDELEA si nu PANDELE asa cum e trecut in certificatul de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea prenumelui mamei decedate de catre fiu miodana miodana Buna ziua, Vreau sa intreb cum se procedeaza in cazul in care prenumele mamei este gresit trecut in certificatul de nastere al fiului.Concret este vorba ... (vezi toată discuția)