avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca o achizitie ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca o achizitie pentru care ...

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca o achizitie pentru care s-a inregistrat un referat de necesitate care inca nu fusese aprobat la momentul achiziției (fiind o achiziție urgenta), mai poate fi decontata sau nu. M-ar interesa articolul din lege care reglementeaza, procedura institutionala fiind ambigua.

Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara cata_1970 cata_1970 In anul 2012 m-am facut platitor de TVA si am facut o achizitie intracomunitara pentru care taxa pe valoarea adaugata nu a fost platita, fiind trecuta in ... (vezi toată discuția)
Achizitie efectuatã fãrã aprobarea directorului general IULIA,S IULIA,S Bună ziua! Sunt salariata la o societate comercial cu capital integral de stat, actionar unic consiliul judetean. Sunt desemnata pentru a efectua controlul ... (vezi toată discuția)
Cine avizeaza - nota de fundamentare pentru incheierea unui contract ? oanaportar oanaportar Colegul de la Achizitii publice a intocmit o Nota de fundamentare - pentru incheierea unui contract de prestari servicii. Aceasta Nota este aprobata de ... (vezi toată discuția)