avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte dupa mansardare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte dupa mansardare casa

buna ziua. acum cativa ani casa parintilor mei a fost mansardata. adica a fost schimbat acoperisul si cu ocazia aceasta spatiul din pod a devenit mansarda locuibila, cu izolatie etc. Tin sa precizez ca nu s au extins deloc, doar amenajat podul cu veluxuri, parchet, 2 camere si o baie. Atunci nu s a facut nici un act pentru noul spatiu locuibil dar acum ar vrea sa treaca spatiul de la mansarda ca si spatiu locuibil. Cum se poate face asta acum, fara amenda? care ar fi procedura. Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 4 August 2023
Bips, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:30, 4 August 2023
Pentru a intra in legalitate este necesar sa parcurga procedura de realizare proiect tehnic,solicitare autorizatie de constructie ,certificat de urbanism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mansardare pod bloc TMana TMana Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea. Am un apartament la ultimul etaj al unui bloc cu doua etaje, plus parter, cu cate 2 apartamente/etaj. Scara pe care ... (vezi toată discuția)
Amenajarea podului unei mansarde matei_stoica matei_stoica Buna ziua, Am un apartament situat la etajul 4 din 4, iar in cartea funciara a imobilului apartamentul este incadrat defapt ca si mansarda (tavanul fiind de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie STANCIU FLORIAN STANCIU FLORIAN Pentru a transforma un pod in masarda locuibila este nevoie de autorizatie? (vezi toată discuția)