avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca a intrat in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca a intrat in vigoare ordonanta ...

Buna ziua,
Imi puteti spune va rog daca a intrat in vigoare ordonanta priivind modficarea scutirii impozitului aferente veniturileor brute pana in 10.000 lei in cadrul sectorului IT?
si de cand intra in vigoare si cum se vor calcula?si care este numarul ordonantei?

merci
Dali
Cel mai recent răspuns: d.nicolin@house-of-communication , utilizator 12:54, 7 August 2023
Bună ziua, Deocamdată, nu a intrat în vigoare o astfel de ordonanță. Această măsura legată de modificarea scutirii impozitului se găsește doar într-un draft pregătit de coaliție și prezentat în urmă cu o săptămână. Sper că răspunsul vă este de folos!
Ultima modificare: Luni, 7 August 2023
Cabinet de Avocat, Avocat
Buna ziua,
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, imi puteti spune va rog daca a intrat in vigoare ordonanta ... d.nicolin@house-of-communication d.nicolin@house-of-communication Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca a intrat in vigoare ordonanta privind modficarea scutirii impozitului aferente veniturileor brute pana in 10.000 lei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, din ce am inteles guvernul a adoptat proiectul de ... d.nicolin@house-of-communication d.nicolin@house-of-communication Buna ziua, din ce am inteles guvernul a adoptat proiectul de lege prin care se doreste adaugarea CASS la tichetele de masa, stiti cumva daca a si intrat in ... (vezi toată discuția)
Aplicare oug 46/31.08.2016 marianeagu marianeagu Buna ziua! Scutirile la care face referire aceasta ordonanta de urgenta se vor recalcula cu data de 31.12.2015 pentru a beneficia de scutiri la impozite pe ... (vezi toată discuția)