avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... procura pentru masini cu numar de bulgaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

procura pentru masini cu numar de bulgaria

am o masina cu numar de bulgaria si am auzit ca trebuie facuta procura din 3 in 3 luni. Este adevarat sau nu?
Cel mai recent răspuns: citony2004 , utilizator 12:05, 7 Februarie 2010
buna ziua!
procura este valabila pana la revocarea ei expresa.
poate fi introdus un astfel de termen in procura sa fie valabila doar 3 luni dar nu cred ca va avantajeaza.
Nu procura se face din 3 in 3 luni ci intrarea/iesirea din tara pentru a nu depasi cele 90 de zile prevazute de lege, pentru circulatia cu autovehicule neinmatriculate in Romania! ;)
unde este inregistrata intrarea-iesirea din tara a acelor autovehicule detinute cu procura???cum poate spune un politist oarecare(sau chiar instanta) cand am iesit sau am intrat eu in tara cu o masina detinuta cu procura? prostiile astea legislative chiar sunt luate in seama???
ioana_cristea a scris:

buna ziua!
procura este valabila pana la revocarea ei expresa.
poate fi introdus un astfel de termen in procura sa fie valabila doar 3 luni dar nu cred ca va avantajeaza.


Buna Ziua,
in ultimele doua saptamani s-au retinut cca 10 permise de conducere, fiecaruia dintre conducatorii auto intocmindu-i-se dosar penal pt incalcarea art. 85 aln. 4 precum si a art. 82 aln. 4 din OUG 195/2002, pentru masini nu nr de Bulgaria, DOAR PENTRU CA AVEAU DE MAI MULT DE 3 LUNI PROCURILE...nu este un abuz?...daca nu ar fi tragic, ar fi chiar amuzant...daca o sa mai fiti interesati pot sa va prezint un caz, petrecut chiar ieri, care va lasa cu gura cascata....
asteptam cu interes prezentarea cazului de care faceati vorbire anterior!!! poate gasim si o solutie "legala" la aceasta problema delicata!

Alte discuții în legătură

Vanatoarea abuziva a masinilor "bulgaresti" de catre politia rutiera inceputa din 18 ianuarie motorcod motorcod Din data de 18 ianuarie, o ordonanta interna a politiei rutiere s-a dat catre agenti pentru a "vana" orice vehicol cu numere de bulgaria ce circula pe ... (vezi toată discuția)
Legea privind circulatia in romania a autovehiculelor inmatriculate in alte state ioan neicu ioan neicu Buna ziua! Un cetatean roman curezidenta in spania cu contract de munca pe termen nelimitat PROPRIETAR al unui autoturism inmatriculat in Spania,are dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Cat timp se poate circula in romania cu masina cu numere valabile din ue? alpyne alpyne cat timp se poate circula in Romania cu o masina inmatriculata Franta,Italia,Anglia deci cu numere valabile,neradiata,de la data intrarii in tara pe o parte si ... (vezi toată discuția)