avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Reducerea timpului pana la ieșirea la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Reducerea timpului pana la ieșirea la pensie

Buna ziua,

Cineva care a lucrat in prezenta stațiilor de emisie recepție, pentru care se oferă spor de antena, ar putea ieși la pensie mai devreme?

Cum ar putea proceda pentru ca anii lucrați in acele condiții intre 1994 și 2000 sa fie luați in calcul pentru a putea ieși mai repede la pensia de drept?

Va mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 7 August 2023
mihaela.ion, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihaela.ion , utilizator 23:32, 7 August 2023
Sporul de antena nu confera salariatului dreptul de a iesi mai devreme la pensie.

Detalii incadrare grupa de munca
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Va mulțumesc mult pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seară! va rog,îmi poate spune cineva ce punct din ordinul ... Catalinaq Catalinaq Buna seara! Va rog,îmi poate spune cineva ce punct din ordinul 50 e pentru meseria de tamplar pentru pensionare grupa 2??? Va rog. Mulțumesc anticipat (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime romtelecom. bună ziua, am și eu o întrebare : vreau să obțin o adeverință ... Doinaho Doinaho Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul ... (vezi toată discuția)
Dragan-mediu toxic reli.dragan@yahoo.com reli.dragan@yahoo.com Buna ziua, Sunt pensionat la limita de varsta de 3 ani. Am lucrat 15 ani si 4 luni ( martie 1982- iulie 1997) ca acumulatorist (am fost trecut de la ... (vezi toată discuția)