avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!Nucul din curtea vecinilor este chiar langa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!Nucul din curtea vecinilor este chiar langa gard si ...

Buna ziua!Nucul din curtea vecinilor este chiar langa gard si este foarte mare.Crengile lui stau deja pe acoperisul casei mele si il deterioreaza.Casa vecina este nelocuita si nu am cu cine vorbi.pot sa tai crengile care ajung la mine in curte?Am inteles ca ar fi ceva reglementari legislative pentru nuci dar eu as vrea sa tai doar ramurile care dau pe acoperisul meu.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:19, 8 August 2023
Le puteti taia, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, as avea situatia urmatoarea: un vecin si-a plantat un nuc ... lucianmija lucianmija Buna, As avea situatia urmatoarea: Un vecin si-a plantat un nuc in gradina lui, la aproximativ 3 metri fata de casa in care locuiesc eu. Ideea e ca nucul ... (vezi toată discuția)
Divergențe cu vecinul iulian23 iulian23 Bună ziua. Am o nelămurire vis-a- vis de urmatoarea problema: vecinul meu are un nuc destul de aproape de gardul dintre noi. O mare parte din coroana ... (vezi toată discuția)
Dr de proprietate iulianme iulianme Buna seara! As avea cateva intrebari la care sincer nu gasesc un raspuns...sau mai bine zis...nu stiu exact unde sa caut. Pentru inceput, bunicii mei au ... (vezi toată discuția)