avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Reclamatie administrativa lipsa raspuns pt solicitare ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Reclamatie administrativa lipsa raspuns pt solicitare Legea 544/2001

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu o recomandare a procedurii de depunere a unei reclamatii administrative in cazul in care sesizarea a fost facuta de catre o persoana fizica prin email, catre Primaria unei comune iar aceasta a redirectionat-o catre responsabil Consiliul Judetean insa "spre stiiinta" petentului, deci pe email s-a primit o copie a sesizarii cu nr de inregistrare de la Primarie catre Consiliul judetean .
Dupa aceasta redirectionare au trecut cele 30 de zile si nu s-a primit nici raspuns sau nici un altfel de notificare referitor la prelungirea termenului legal, nici din partea Primariei si nici din partea Consiliului Judetean. Intrebarea este daca in acest caz se aplica termenul de 30 de zile si daca da, unde ar trebui depusa reclamatia administrativa pentru depasirea termenului legal si lipsa raspunsului, la Primaria comunei sau la Consiliul Judetean?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:27, 10 August 2023
Daca a fost redirectionata, atunci termenul de 30 de zile se aplica numai Consiliului Judetean ..prin urmare, calitatea procesuala apasiva o are acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen legal raspuns de la itm Sophia1975 Sophia1975 Bună ziua! Am inaintat o petitie/reclamatie la Ispectoratul Teritorial de Munca Bucuresti in legatura cu abuzurile, ilegalitatile angajatorului meu. Nu este ... (vezi toată discuția)
Ce pot face mai departe? VKaty VKaty Buna seara! Mi-am reclamat vecinul, care nu se ingrijeste de casa si terenul aflat in proprietatea sa. Am trimis reclamatia la primaria comunei unde ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie aiureluuuuuu aiureluuuuuu Buna ziua Vecinul meu a construit in 2012 un grajd fara autorizatie de constructie, la 10 centimetri de razor si a venit cu 8 vaci 40 oi si 6 caini . Am ... (vezi toată discuția)