avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Model cerere
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Model cerere

Buna ziua,

Doresc sa modific statutul unei asociatii si cand m-am prezentat la registratura mi s-a cerut sa completez o cerere tip, dar pe care ar fi trebuit sa o gasesc eu pe internet inainte de a ma duce acolo (asa a spus doamna de la ghiseu).

Ma poate ajuta cineva cu un link unde as putea gasi o astfel de cerere sau sa-mi spuneti direct ce ar trebui sa scriu in cerere ca se pare ca google nu e prea prietenos azi :)

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Plata contributii pfa radiat ContSters455989 ContSters455989 Buna ziua mult stimata comunitate si avocati, am o problema : - Am inchis (radiat) PFA-ul meu in 22 februarie 2016 - Am fost la ANAF S1 in martie 2016 ... (vezi toată discuția)
Cerere subventie terenuri 2012 stefana88 stefana88 Buna seara. Spuneti-mi, va rog, de unde as putea sa downloadez cererea tip pentru subventii terenuri 2012? Multumesc. (vezi toată discuția)
Calificari/studii necesare pentru deschidere srl? anitsirc anitsirc Buna seara! Pentru infiintarea unui SRL cu obiectul de activitate 7022 consultanta in afaceri mi s-au cerut acte doveditoare (diplome) in domeniul mentionat. ... (vezi toată discuția)