avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... cerere subventie terenuri 2012
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

cerere subventie terenuri 2012

Buna seara. Spuneti-mi, va rog, de unde as putea sa downloadez cererea tip pentru subventii terenuri 2012? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: stefana88 , utilizator 11:25, 8 Mai 2012
De pe situl APIA [ link extern ] /

doar ca trebuie sa stiti contul si parola de utilizator pe care le luati de pe www.apia.ro, asta daca in ceilalti ani ati solicitat subventia pentru terenuri agricole.
Daca este prima cerere ,va recomand sa mergeti la centrul APIA de care apartineti si sa cereti lamuriri.
Ultima modificare: Marți, 8 Mai 2012
Ares-3, moderator
Am fost la APIA , insa doamnele de la ghiseu nu au niciodata timp ... M-am gandit ca poate o pot gasi pe net ca sa nu ma mai duc sa ma tot "inchin" la ele.. Multumesc oricum pt intentie.
Trebuie sa va inarmati cu rabdare si timp .Daca nu ati primit notificarea pe care ei o trimit persoanelor care au avut deja cereri depuse din anii anteriori,mergeti la primarie sa va dea adeverinta si declaratia pe care trebuie sa le duceti la APIA.Tot la primarie aflati amanunte despre felul in care procedati,fara sa aveti verificat amplasamentul pe harta si semnaturile lor toate ,nu va inregistreaza cererea.Succes!
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat si declaratie de terenuri alexcristian1988 alexcristian1988 Buna ziua am o casa la tara cu mai multe terenuri agricole, si primaru din localitatea respectiva mia propus sa fac contract pe niste terenuri agricole ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsa vcornelia vcornelia Buna ziua. Sunt din Orastie si detin teren in alta localitate din judet. Acum cand am cerut adeverinta pentru apia de la primaria respectiva am aflat ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! ma numesc adrian bunica mea a deținut mai multe ... 01121918 01121918 Bună ziua! Ma numesc Adrian Bunica mea a deținut mai multe parcele de terenuri agricole pentru care primea subvenții de la Apia, insa nu avea acte de ... (vezi toată discuția)