avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de comodat si declaratie de terenuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de comodat si declaratie de terenuri

Buna ziua am o casa la tara cu mai multe terenuri agricole, si primaru din localitatea respectiva mia propus sa fac contract pe niste terenuri agricole (Contract de comodat) cu el , si eu sunt deacord dar mia zis ca trebuie sa fac si declaratie pe terenuri pentru a fi inregistrat la (Registru agricol) si intrebarea mea ii de ce trebuie sa fac declaratia iar adoua intrebare dati un sfat unde trebuie sa am grija adica ma refer sa nu iau ceva tapa ca in ziua de azi nu poti avea incredere.Va multumesc , astept raspunsul dvs.Va rog ajutatima cu sfaturi.
Contract de arenda faceți . dvs nu vreți sa primiți nimic in schimbul folosirii acestor terenuri ?
Eu doar vreau un raspuns la intrebare si un sfat daca se poate.
Pai tocmai v am răspuns.....
poi contractul de comodat este cand il dai gratis nu este in arenda,iar declaratia pentru ce se face?
Declarația o face pentru a putea încasa subvențiile pentru acele terenuri de la APIA, în calitate de persoană care lucrează acele terenuri.

Alte discuții în legătură

Contract cu primarul alexcristian1988 alexcristian1988 Buna ziua am o casa la tara cu mai multe terenuri agricole, si primaru din localitatea respectiva mia propus sa fac contract pe niste terenuri agricole ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pt subventia apia aferenta unui teren agricol aleksutzu aleksutzu As dori un sfat legat de urmatoarea problema: Bunicul sotiei mele, cand a decedat, a lasat celor 4 copii ai sai, printre altele, si suprafata de 3 ha teren ... (vezi toată discuția)
Actiune granituire sau se poate si altfel ? telecomanda telecomanda Va rog daca se poate in a da un sfat cat mai clar. Nepoata 56 ani impreuna cu o matusa de 68 ani de la tara au un teren agricol la tara. Detine Titlu de ... (vezi toată discuția)