avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Semnatura falsa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Semnatura falsa

Buna ziua. Sunt din Orastie si detin teren in alta localitate din judet. Acum cand am cerut adeverinta pentru apia de la primaria respectiva am aflat ca terenul meu este dat in arenda. Am cerut documente si am primit lista cu vreo 40 de persoane cu specimene de semnaturi care ar fi dat terenurile in arenda. Nu mi s-a spus la cine s-a dat dar banuiesc un notar care a arendat si cumparat mai multe terenuri din zona respectiva. Pe acea lista ma aflu si eu dar numele nu este corect si nici semnatura mea. Tot in acea lista se afla persoane moarte de zeci de ani care "au semnat ". Ce pot sa fac in acest caz? Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: vcornelia , utilizator 19:41, 9 Aprilie 2014
solicitati o fotocopie a contractului de arendare..ca si prima miscare
Am solicitat si asta dar cei de la primarie s-au balbait si in final mi s-a promis ca il am
Dupa obtinerea acestuia, depuneti o plangere penala .
Va multumesc mult! Sa speram ca fac rost de document.
NU sa sperati, mergeti si-l cereti ca sa nu le faceti plangeri, e dreptul dv.
parerea mea e sa nu o luati pe calea plangerilor penale, dar nu imi pot imagina cat e de grava situatia. Terenurile alea sunt lucrate? Cine le ingrijeste?

Alte discuții în legătură

Teren agricol dat in arenda unei firme.poate arendasul sa-l inchirieze altor persone fizice telecomanda telecomanda Am dat in arenda unei firme 4 ha teren agricol.pretul 800.kg grau /ha Firma respectiva la randul ei a dat acest teren unor persoane fizice pentru al lucra ... (vezi toată discuția)
Cine incaseaza de la apia subvenþia la hectar, proprietarul sau arendasul? alcaz alcaz 1.Daca terenul agricol este arendat, cel care a dat in arenda are dreptul de a obtine subventii de la APIA ? Sau acestea sunt incasate de catre cel care a ... (vezi toată discuția)
Atributii ofiter de politie la constatarea unei fapte de coruptie- atributii procuror judecatorie la constatarea unei fapte de coruptie telecomanda telecomanda Care sunt atributiile unui ofiter politist din cadrul unei politii municipale atunci cand constata ca intr-un simplu dosar de tulburare de posesie teren ... (vezi toată discuția)