avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Ma numesc Adrian Bunica mea a deținut mai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Ma numesc Adrian Bunica mea a deținut mai multe ...

Bună ziua!
Ma numesc Adrian
Bunica mea a deținut mai multe parcele de terenuri agricole pentru care primea subvenții de la Apia, insa nu avea acte de propietate asupra lor ci doar niste adeverințe "până la punerea in posesie" . Ea in repetate rânduri a depus cereri la primăria locală pentru a fi pusa in posesie prin dobândirea titlurilor de proprietate asupra acestor terenuri, insa s-a tergiversat rezolvarea cererilor.
Intre timp bunica a decedat, iar tatăl meu in calitate de fiu s-a dus la primărie sa plătească impozitul pe casa si terenurile mai sus menționate insa i s-a adus la cunoștință ca nu figurează in registru cu nici un teren agricol decât cu casa unde, si locuiește. Va rog sa imi spuneți ce demersuri trebuie sa fac pentru a redobândi aceste parcele de pământ? Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: 01121918 , utilizator 23:09, 25 August 2022
Trebuie sa angajați av specializat in fond funciar pt a face adrese la primarie, pt a verifica daca bunica a solicitat in baza legilor fondului funciar terenurile,constituirea sau reconstituirea dreptului de proprietate etc.
Vă mulțumesc încă o data domnule avocat Niculescu pt. sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere prefectura pentru titlu proprietate airtobreathe airtobreathe Buna ziua, Bunica mea are un teren pe care primaria din sat refuza sa ii dea titlu de proprietate (atat ei, cat si altor sateni aflati in aceeasi situatie). ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei pana bogdan pana bogdan Strabunicul meu a murit in 1975 lăsând mostenire 3 hectare de padure, case,,, terenuri! Am dreptul să cer in instanţă parte din moştenire in ... (vezi toată discuția)
Terenuri mihai0521 mihai0521 Mai deunazi am gasit printr-o lada mai veche de la bunica mea doua titluri de proprietate: unul din 1921, iar al doilea din 1948. Parintii mei mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)